cf9396_382ab278ce0543ecbb8f3bd2c3671696~mv2

Presentació del sistema de detecció de fuites en temps real (iSM Leaks Detection)

Gener 2018

FIBRAIGUA presenta un nou sistema de detecció de fuites i intrusisme en temps real. Una tecnologia capaç de detectar una anomalia o una intrusió de la xarxa d’aigua en el mateix moment en que succeeix, gràcies a la sensibilitat de la fibra òptica.
D’alt interès per les empreses gestores d’aigua, aquest sistema (iSM Leak Detection), s’incorpora a la llista de beneficis que proporciona la solució Atlantis Hydrotec que permet allotjar un nou conducte, per cablejat, en les canalitzacions existents d’aigua.
Instal·lant un emissor al principi de la línia a monitoritzar podem obtenir dades d’alt interès per l’usuari.

En l’àmbit operatiu; poder detectar una fuita en temps real i geolocalitzada amb un marge d’error de +/- 5 metres. Així, com manipulacions d’elements propis de la xarxa d’aigües.
En l’àmbit del control i la seguretat; podem detectar una intrusió humana, mecànica o qualsevol alteració; ja que el sistema és sensible a la detecció d’aquests quan succeeixen a prop de la xarxa.

Després de les primeres presentacions als nostres clients, i contactes, internacionals obrim el període de presentació a l’estat espanyol. Fins el 19 de Gener de 2018 organitzarem diferents jornades a Vic (Barcelona) sobre una instal·lació real on es realitzarà una demostració en temps real i sobre terreny per mostrar als interessats el funcionament de la solució iSM Leak Detection.
Si estan interessats en assistir a una de les nostres demostracions ens poden reservar dia trucant al telèfon 659676543 – (Montse Parés). mpares@fibraigua.com

El contingut i característiques:
• Sessions d’unes 3 hores
• Podran comprovar la solució en temps real d’una instal·lació monitoritzada on es simularan les fuites i diferents intrusions.
• Demostració del software de gestió d’alarmes i dades.
• Visita a camp per conèixer el sistema d’instal·lació de fibra òptica per l’interior de les canalitzacions d’aigua.

La solució iSM Leak Detection ha generat un gran interès entre els nostres clients i contactes internacionals i, per tant, creiem que pot ser una gran oportunitat per vostè de conèixer el sistema de primera mà.

Esperant notícies seves.
Rebin una cordial salutació.

Altres notícies

Stand Fibraigua a Municipalia 2017 . - Lleida

FIBRAIGUA participa a la fira Municipalia de Lleida 2017

Municipalia - Lleida 27/Novembre/2017

Culmina la nostra participació en Municipalia 2017 amb la sensació d’haver realitzat molts contactes interessants en el món de la gestió municipal. Moltes gràcies a tots aquells que us heu acostat al nostre estand, sigui per saber de la nostra tecnologia com per saludar com a clients o proveïdors de Fibraigua. El pas per la […]

LLEGIR MÉS
portadafohoy

Article sobre la nostra empresa a FIBRAOPTICAHOY

Article sobre la nostra empresa a FIBRAOPTICAHOY - 22-Set-2017

Fa un mes que el periodista Asis Rodríguez (Director de Publicacions de l’editorial tècnica en línia NTDhoy, S.L.) es va interessar pel nostre sistema de desplegament de fibra òptica per les canonades de l’aigua potable. Després de comentar una mica el nostre model de negoci ens va proposar fer un article sobre la nostra empresa […]

LLEGIR MÉS
municpalia_cat

Presents a MUNICIPALIA i INNOCAMPING 2017!

FIBRAIGUA | Dimarts 18 de Juliol de 2017

Del 24 al 26 d’octubre de 2017 ens trobareu a Municipalia: Fira internacional d’equipaments i serveis municipals i Innocamping: Saló professional d’equipaments i serveis a l’aire lliure. L’accés és lliure per a visitants professionals i es poden obtenir les acreditacions a firadelleida.com, l’horari és de 10:00h a 19:00h. Ens trobareu a l’estand 109, del pavelló 1. En el recinte firal […]

LLEGIR MÉS