Stand Fibraigua a Municipalia 2017 . - Lleida

FIBRAIGUA participa a la fira Municipalia de Lleida 2017

Municipalia - Lleida 27/Novembre/2017

Culmina la nostra participació en Municipalia 2017 amb la sensació d’haver realitzat molts contactes interessants en el món de la gestió municipal. Moltes gràcies a tots aquells que us heu acostat al nostre estand, sigui per saber de la nostra tecnologia com per saludar com a clients o proveïdors de Fibraigua.

El pas per la fira ens ha permès ampliar la nostra cartera de clients, fer nous contactes i localitzar nous col·laboradors en un entorn ideal envoltats de professionals del sector. Avui en dia la nostra tecnologia permet a molts ajuntaments solucionar la problemàtica de l’elevat cost que suposa que arribi la fibra òptica als seus nuclis urbans. Una solució ràpida, econòmica i mediambientalment sostenible és el que hem proposat als nostres futurs nous clients i amics.

Inclús algun mitjà de comunicació ha fet resó del nostre pas per la fira i han realitzat reportatges sobre el nostre inovador sistema de instalció de fibra óptica per les canonades de l’aigua potable. Us deixem l’enllaç digital d’un d’ells.

www.iagua.es

Moltes gràcies a la ciutat de Lleida i Fira de Lleida per l’acollida.

Ens veiem a Municipàlia 2019

 

Altres notícies

portadafohoy

Article sobre la nostra empresa a FIBRAOPTICAHOY

Article sobre la nostra empresa a FIBRAOPTICAHOY - 22-Set-2017

Fa un mes que el periodista Asis Rodríguez (Director de Publicacions de l’editorial tècnica en línia NTDhoy, S.L.) es va interessar pel nostre sistema de desplegament de fibra òptica per les canonades de l’aigua potable. Després de comentar una mica el nostre model de negoci ens va proposar fer un article sobre la nostra empresa […]

LLEGIR MÉS
municpalia_cat

Presents a MUNICIPALIA i INNOCAMPING 2017!

FIBRAIGUA | Dimarts 18 de Juliol de 2017

Del 24 al 26 d’octubre de 2017 ens trobareu a Municipalia: Fira internacional d’equipaments i serveis municipals i Innocamping: Saló professional d’equipaments i serveis a l’aire lliure. L’accés és lliure per a visitants professionals i es poden obtenir les acreditacions a firadelleida.com, l’horari és de 10:00h a 19:00h. Ens trobareu a l’estand 109, del pavelló 1. En el recinte firal […]

LLEGIR MÉS