IMG_0127

XXXIV edició de les Jornades Tècniques AEAS

FIBRAIGUA | Dimecres 31 de Maig de 2017

El passat dia 26 de Maig vàrem estar presents a les XXXIV edició de les Jornades Técniques, de l’AEAS – Asociación Española de Abastecimientos de Agua y Saneamiento, realitzant la ponencia FIBRAIGUA: Despliegue de redes de fibra óptica a partir de las redes de suministro de agua.

A continuació, poden trobar un document amb la ponència que es va entregar als congressistes.Ponencia Jornadas Técnicas AEAS Tarragona 2017

Altres notícies

Stand Fibraigua a Municipalia 2017 . - Lleida

FIBRAIGUA participa a la fira Municipalia de Lleida 2017

Municipalia - Lleida 27/Novembre/2017

Culmina la nostra participació en Municipalia 2017 amb la sensació d’haver realitzat molts contactes interessants en el món de la gestió municipal. Moltes gràcies a tots aquells que us heu acostat al nostre estand, sigui per saber de la nostra tecnologia com per saludar com a clients o proveïdors de Fibraigua. El pas per la […]

LLEGIR MÉS
portadafohoy

Article sobre la nostra empresa a FIBRAOPTICAHOY

Article sobre la nostra empresa a FIBRAOPTICAHOY - 22-Set-2017

Fa un mes que el periodista Asis Rodríguez (Director de Publicacions de l’editorial tècnica en línia NTDhoy, S.L.) es va interessar pel nostre sistema de desplegament de fibra òptica per les canonades de l’aigua potable. Després de comentar una mica el nostre model de negoci ens va proposar fer un article sobre la nostra empresa […]

LLEGIR MÉS