logo_congres_lineal

Presents al II Congrés de l’Aigua a Catalunya

FIBRAIGUA | Divendres 30 de Desembre de 2016

FIBRAIGUA entre els patrocinadors del Segon Congrés d’Aigua a Catalunya, que organitza l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua: https://goo.gl/4gFvRs i que es celebrarà els pròxims 22 i 23 de Març a Barcelona.

A més a més, realitzarem una ponència en el marc 5ª Sessió: R+D+i en el sector de l’aigua sota el nom Expansió fibra òptica emprant la xarxa d’aigua potablehttps://goo.gl/imiKhx

 

 

 

Altres notícies

Stand Fibraigua a Municipalia 2017 . - Lleida

FIBRAIGUA participa a la fira Municipalia de Lleida 2017

Municipalia - Lleida 27/Novembre/2017

Culmina la nostra participació en Municipalia 2017 amb la sensació d’haver realitzat molts contactes interessants en el món de la gestió municipal. Moltes gràcies a tots aquells que us heu acostat al nostre estand, sigui per saber de la nostra tecnologia com per saludar com a clients o proveïdors de Fibraigua. El pas per la […]

LLEGIR MÉS
portadafohoy

Article sobre la nostra empresa a FIBRAOPTICAHOY

Article sobre la nostra empresa a FIBRAOPTICAHOY - 22-Set-2017

Fa un mes que el periodista Asis Rodríguez (Director de Publicacions de l’editorial tècnica en línia NTDhoy, S.L.) es va interessar pel nostre sistema de desplegament de fibra òptica per les canonades de l’aigua potable. Després de comentar una mica el nostre model de negoci ens va proposar fer un article sobre la nostra empresa […]

LLEGIR MÉS