IMG_0127

XXXIV edició de les Jornades Tècniques AEAS

FIBRAIGUA | Dimecres 31 de Maig de 2017

El passat dia 26 de Maig vàrem estar presents a les XXXIV edició de les Jornades Técniques, de l’AEAS – Asociación Española de Abastecimientos de Agua y Saneamiento, realitzant la ponencia FIBRAIGUA: Despliegue de redes de fibra óptica a partir de las redes de suministro de agua.

A continuació, poden trobar un document amb la ponència que es va entregar als congressistes.Ponencia Jornadas Técnicas AEAS Tarragona 2017

Altres notícies

portadafohoy

Article sobre la nostra empresa a FIBRAOPTICAHOY

Article sobre la nostra empresa a FIBRAOPTICAHOY - 22-Set-2017

Fa un mes que el periodista Asis Rodríguez (Director de Publicacions de l’editorial tècnica en línia NTDhoy, S.L.) es va interessar pel nostre sistema de desplegament de fibra òptica per les canonades de l’aigua potable. Després de comentar una mica el nostre model de negoci ens va proposar fer un article sobre la nostra empresa […]

LLEGIR MÉS
municpalia_cat

Presents a MUNICIPALIA i INNOCAMPING 2017!

FIBRAIGUA | Dimarts 18 de Juliol de 2017

Del 24 al 26 d’octubre de 2017 ens trobareu a Municipalia: Fira internacional d’equipaments i serveis municipals i Innocamping: Saló professional d’equipaments i serveis a l’aire lliure. L’accés és lliure per a visitants professionals i es poden obtenir les acreditacions a firadelleida.com, l’horari és de 10:00h a 19:00h. Ens trobareu a l’estand 109, del pavelló 1. En el recinte firal […]

LLEGIR MÉS
mapa-de-provincias-espac3b1olas

CRALEY Group amplia el contracte amb Fibraigua a tot Espanya

CRALEY Group | Dimarts 18 d'Abril de 2017

CRALEY Group ha anunciat, que gràcies al gran èxit de FIBRAIGUA a Catalunya, amplia el seu contracte per cobrir tota Espanya. ATCA va ser una de les primeres empreses en apostar per la solució Atlantis Hydrotec patentada per CRALEY Group, que permet integrar els serveis de telecomunicacions per fibra òptica amb el sistema d’aigua potable; […]

LLEGIR MÉS