mapa-de-provincias-espac3b1olas

CRALEY Group amplia el contracte amb Fibraigua a tot Espanya

CRALEY Group | Dimarts 18 d'Abril de 2017

CRALEY Group ha anunciat, que gràcies al gran èxit de FIBRAIGUA a Catalunya, amplia el seu contracte per cobrir tota Espanya.

ATCA va ser una de les primeres empreses en apostar per la solució Atlantis Hydrotec patentada per CRALEY Group, que permet integrar els serveis de telecomunicacions per fibra òptica amb el sistema d’aigua potable; escencialment repensant les canonades com infraestructura que pot allotjar dos serveis clau: aigua i ampla banda de comunicacions.

ATCA ha tingut molt èxit amb la solució Atlantis Hydrotec, amb més de 50.000 metres lineals de fibra òptica estesa fent ús d’aquesta metodologia d’instal·lació. Motiu pel qual s’ha creat FIBRAIGUA de forma específica per promoure la implantació dels productes i solucions de CRALEY Group.

Andy Harris, CEO de CRALEY Group ha comentat:

“Fibraigua recognised the potential of utilising existing infrastructure to deploy fibre optics, particularly in rural locations, right from the outset. They were a pioneering, early-adoptor partner and have proved an extremely valuable part of the CRALEY Group family. This territory extension is in recognition of their extraordinary efforts and loyalty; I wish them every success, and I look forward to seeing Fibraigua continuing to go from strength to strength”

Parlant sobre l’extensió territorial, Joan Vilaseca des de la direcció de FIBRAIGUA comenta: 

“We are very enthusiastic about the extension of our relationship with CRALEY Group. Getting the whole of the Spanish State is a great challenge and a great opportunity for Fibraigua.

From experience gained during the many Atlantis Hydrotec deployments we have made in the Catalonian region of Spain, we believe that we are ideally placed to expand our operations to the rest of Spain and achieve many projects.

Generally, many fibre optic projects which rely on traditional techniques are impossible to realise due to high economic and environmental cost. Using the patented Atlantis Hydrotec ‘pipe-in-a-pipe’ solution we are able to overcome these issues by sharing infrastructures within different services. 

Using existing water pipes provides a more rational management of our resources; it provides a benefit to the population and guarantees accessibility to all services. It is a great opportunity for us to materialise the 2020 challenge.

Since establishing Fibraigua, we have experienced very rapid growth and interest in the Atlantis Hydrotec solution and we have evaluated around 40 different locations; each with their own specific scenarios, peculiarities and needs. The majority of these locations are within the provinces of Barcelona and Girona, but also in Tarragona and Lleida. Covering communities, rural and urban, from the Pyrenees to the coast. These scenarios have been developed in the study, project and / or executive project phases. Some of which we are close to closing for its materialisation.

Fibraigua have invested heavily in this business and are able to offer a full, turn-key solution to our customers. We have believed in CRALEY Group solutions since the beginning and we are very proud to be part of CRALEY’s family. This new opportunity to expand our business in Spain is a great reward for the effort of the Fibraigua team and we very much appreciate the opportunity.”

FIBRAIGUA té en cartera més d’una trentena de projectes, actualment. Alguns dels quals amb xarxes de gran extensió a Catalunya. El futur sembla molt prometedor per FIBRAIGUA, també, en la resta d’Espanya.

Altres notícies

Stand Fibraigua a Municipalia 2017 . - Lleida

FIBRAIGUA participa a la fira Municipalia de Lleida 2017

Municipalia - Lleida 27/Novembre/2017

Culmina la nostra participació en Municipalia 2017 amb la sensació d’haver realitzat molts contactes interessants en el món de la gestió municipal. Moltes gràcies a tots aquells que us heu acostat al nostre estand, sigui per saber de la nostra tecnologia com per saludar com a clients o proveïdors de Fibraigua. El pas per la […]

LLEGIR MÉS
portadafohoy

Article sobre la nostra empresa a FIBRAOPTICAHOY

Article sobre la nostra empresa a FIBRAOPTICAHOY - 22-Set-2017

Fa un mes que el periodista Asis Rodríguez (Director de Publicacions de l’editorial tècnica en línia NTDhoy, S.L.) es va interessar pel nostre sistema de desplegament de fibra òptica per les canonades de l’aigua potable. Després de comentar una mica el nostre model de negoci ens va proposar fer un article sobre la nostra empresa […]

LLEGIR MÉS