logo_congres_lineal

Presents al II Congrés de l’Aigua a Catalunya

FIBRAIGUA | Divendres 30 de Desembre de 2016

FIBRAIGUA entre els patrocinadors del Segon Congrés d’Aigua a Catalunya, que organitza l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua: https://goo.gl/4gFvRs i que es celebrarà els pròxims 22 i 23 de Març a Barcelona.

A més a més, realitzarem una ponència en el marc 5ª Sessió: R+D+i en el sector de l’aigua sota el nom Expansió fibra òptica emprant la xarxa d’aigua potablehttps://goo.gl/imiKhx

 

 

 

Altres notícies

municpalia_cat

Presents a MUNICIPALIA i INNOCAMPING 2017!

FIBRAIGUA | Dimarts 18 de Juliol de 2017

Del 24 al 26 d’octubre de 2017 ens trobareu a Municipalia: Fira internacional d’equipaments i serveis municipals i Innocamping: Saló professional d’equipaments i serveis a l’aire lliure. L’accés és lliure per a visitants professionals i es poden obtenir les acreditacions a firadelleida.com, l’horari és de 10:00h a 19:00h. Ens trobareu a l’estand 109, del pavelló 1. En el recinte firal […]

LLEGIR MÉS
IMG_0127

XXXIV edició de les Jornades Tècniques AEAS

FIBRAIGUA | Dimecres 31 de Maig de 2017

El passat dia 26 de Maig vàrem estar presents a les XXXIV edició de les Jornades Técniques, de l’AEAS – Asociación Española de Abastecimientos de Agua y Saneamiento, realitzant la ponencia FIBRAIGUA: Despliegue de redes de fibra óptica a partir de las redes de suministro de agua. A continuació, poden trobar un document amb la […]

LLEGIR MÉS
mapa-de-provincias-espac3b1olas

CRALEY Group amplia el contracte amb Fibraigua a tot Espanya

CRALEY Group | Dimarts 18 d'Abril de 2017

CRALEY Group ha anunciat, que gràcies al gran èxit de FIBRAIGUA a Catalunya, amplia el seu contracte per cobrir tota Espanya. ATCA va ser una de les primeres empreses en apostar per la solució Atlantis Hydrotec patentada per CRALEY Group, que permet integrar els serveis de telecomunicacions per fibra òptica amb el sistema d’aigua potable; […]

LLEGIR MÉS